Nolouden huippu! Pankkiryöstäjä jäi kiinni käytettyään Uberia pakomatkalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset edustavat tunnetusti yleensä heikkolahjaisinta kansanosaa, mikä näkyy toinen toistaan noloimmissa virheistä rikosten tekemisen yhteydessä. Nyt Yhdysvalloissa tehty pankkiryöstö on selvinnyt ryöstäjän käytettyä Uberia pakomatkallaan.

Teksasin Austinissa tehtiin 18. joulukuuta pankkiryöstö, jonka tekijä pakeni paikalta Jump-sähköskootterilla. Pian selvisi, että kyseessä oli takseistaan paremmin tunnetun Uberin skoootteri, jonka 19-vuotias ryöstäjä Luca Mangiarano oli varannut käyttöönsä BBVA Compass -pankin edustalta.

Poliisi sai Uberin ansiosta nopeasti tiedon skootterin vuokraajasta ja pääsi tekijän jäljille, koska sovelluksessa on vuokraajan henkilötiedot ja skootterissa on GPS-seuranta. Teini-ikäinen ryöstäjä jäi kiinni viime torstaina ja nyt häntä odottaa joukko syytteitä teostaan.