Seinäjoen Vauhtiajot julkaisi uusia tähtiä: ”Don Huonot, Neljä Ruusua, Klamydia…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna heinäkuulle siirtynyt Seinäjoen Vauhtiajot on julkaissut toisen kattauksensa esiintyjiä tulevalle kesälle. Nykymuotoisena 16. kertaa järjestettävä tapahtuma järjestetään 18. – 21. heinäkuuta.

Tänään julkaistiin iltatapahtuman viisi uutta artistia, joita ovat Don Huonot, Olavi Uusivirta, Irina, Neljä Ruusua ja Klamydia. Suomirockin suurnimiin lukeutuva Don Huonot viettää 30-vuotisjuhlaansa ja on päättänyt juhlistaa merkkipaalua julkaisemalla uutta musiikkia sekä tekemällä tulevana kesänä kuusi festarikeikkaa. Yksi niistä nähdään Vauhtiajoilla.

– Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta bändimme perustamisesta ja ensimmäisistä keikoista. Juhlavuoden kunniaksi herätämme nelipäisen Frankensteinin rockhirviömme henkiin ja päästämme sen irti kesäfestareilla. Syksyllä hirviön karu kohtalo on tulla taas lukituksi linnan kellariin yhdeksän lukon taakse, Don Huonojen keulahahmo Kalle Ahola kertoo.

Debyytin Vauhtioilla tekee Olavi Uusivirta. Monet artistit antavat kaikkensa lavalla, mutta harva samalla intensiteetillä kuin Olavi Uusivirta. Hiki virtaa, ja paita lähtee päältä yleensä viimeistään noin kolmannen biisin aikana. Useasti mahtavat keikat Vauhtiajoilla vetänyt Irina juhlistaa tänävuonna myös Vahva-debyyttialbumiaan, jonka julkaisusta tulee 15 vuotta. Irina on viettänyt viimeiset kuukaudet studiossa valmistellen seuraavaa albumiaan, josta varmasti kuullaan kappaleita heinäkuussa Vauhtiajoilla. Neljä Ruusua on viihdyttänyt suomalaista kansaa yli 35 vuoden ajan, joten eiköhän kaikille löydy heidän tuotannostaan se oma lempikappale. Viimeisenä, mutta ei mitenkään vähäisimpänä tällä kertaa julkaistavista artisteista on Vauhtiajojen esiintyjäkaartin toivelistan kärkipaikoilla aina oleva Klamydia. Yleisön laulaessa mukana kuinka hienoa on olla Pohjanmaalla, ei siinä enää muuta tarvita. Tottahan se on.

Loppu ohjelmisto tullaan julkaisemaan maaliskuun alussa. – Tällä hetkellä tilanne on ohjelmiston kanssa oikein hyvä, koska se on jo 85% lyöty lukkoon, ohjelmisto kokonaisuudessaan tulee olemaan kävijäennätysvuoden veroinen kertoo Promoottori Kalle Keskinen.

Iltatapahtuma-alueeseen tulee huomattavia muutoksia johtuen kaupungissa tapahtuvista remonteista ja uudistuksista, mutta olemme luottavaisia että saamme uuden alueen ihmisille helposti haltuun otettavaksi. Muutoksista ja uudistuksista tiedotamme myöhemmin lisää.

Aikaisemmin julkaistut artistit olivat: MICHALE MONROE, KAIJA KOO, POPEDA, VESALA SEKÄ J. KARJALAINEN!

LIPUNMYYNTI:

Vauhtiajojen 3pv, 3pv guest ja gold vip -liput ovat myynnissä tällä hetkellä earlybird hinnalla aina seuraavaan julkistukseen saakka Lippupisteessä Tiketissä.