Tulevan Ted Bundy -elokuvan traileri julki – tältä näyttää Zac Efron sarjamurhaajana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa 1970-luvulla vaikuttanut sarjamurhaaja Ted Bundy on ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa. Murhaajaa käsitellään niin Netflixin tuoreessa dokumenttisarjassa kuin tulevassa elokuvassakin.

Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile -elokuvan pääroolissa nähdään Zac Efron. Entinen High School Musical -tähti esittää synkät taipumuksensa karismaattisen ja komean ulkokuorensa alle peittävää Bundya.

Bundyn tyttöystävänä, Elizabeth Klopeferina nähdään Lily Collins. Tulevan elokuvan traileri on juuri julkaistu verkossa.

Ted Bundyn tarinaan tutustutaan myös Netflixin uudessa sarjassa. Keskusteluja murhaajan kanssa: Ted Bundyn haastattelut -dokumentissa sarjamurhaajan mieleen sukelletaan haastattelujen ja arkistomateriaalin avulla.