Cardi B jalat levällään hississä – sen jälkeen yksityisjetissä söpöilemässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Reilu vuosi sitten avioituneet ja vastikään yhteisen lapsen saaneet räppärit Cardi B ja Offset erosivat taannoin. Syyksi paljastui Offsetin suunnitelma ryhmäseksistä kahden muun naisen kanssa. Viime aikoina Cardi B on keskittynyt julkaisemaan faneilleen somekuvia.

View this post on Instagram

Can I be sexy one time and not get called a slut ? Sheeesh!

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Taannoin Cardi B julkaisi somessa seksikkäitä kuvia, joiden perusteella hänen musiikkivideonsa kuvaukset olivat kuin aikuisviihdettä. Nyt julkaistut kuvat ovat jatkaneet yhtä lukuunottamatta samalla linjalla, jonka myös artisti itse on huomannut. Hän nimittäin kysyy hissikuvansa yhteydessä voisiko hän olla kerrankin seksikäs ilman, että häntä kutsutaan lutkaksi. Seuraavassa kuvassa hän poseerasi jo yksityisjetissä vauvansa kanssa.

Avioeron jälkeen räppäri Offset julkaisi videon, jolla hän aneli ex-vaimoaan ja Kulture-tyttärensä äitiä palaamaan luokseen. Cardi B kertoi kipinän sammuneen ja heidän olevan jatkossa vain ystäviä ja toistensa luottohenkilöitä. Parisuhteelle hän ei anna enää tulevaisuutta.