Austin Powersin seksipommi edelleen tyrmäävä – tältä näyttää rannalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurleytä ei ihan heti ainakaan kuvista uskoisi selvästi yli 50-vuotiaaksi. Suosikkinäyttelijä on jälleen ilahduttanut some-seuraajiaan bikinikuvilla, sillä hän poseeraa sosiaalisessa mediassa upeissa kuvissa.

View this post on Instagram

Honey Bikini @elizabethhurleybeach 😘😘😘😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Nyt Elizabeth nähdään poseeraamassa kahdessa rantakuvassa pienissä bikineissä, jotka osoittavat hänen olevan edelleen täydellisen upeassa rantakunnossa.

53-vuotias Elizabeth Hurley paljasti taannoin pitävänsä itsestään huolta terveiden elämäntapojen ja kuntoilun avulla. Hän kiittää hyvinvoinnistaan myös taukoja älypuhelimen käytöstä. Elizabeth Hurley tunnettiin 90-luvulla myös Hugh Grantin tyttöystävänä. Tähti esiintyy parhaillaan keskeisessä roolissa The Royals -sarjassa.

View this post on Instagram

#AthenaOnePiece 💗💗@elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on