Kadonnut kolmivuotias löydettiin elossa metsästä – kertoi ystävystyneensä karhun kanssa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kolmivuotias Casey Hathaway katosi viime viikolla Yhdysvaltojen North Carolinan vaaralliseksi kuvailtuun luontoon. Lapsi selvisi seikkailustaan hengissä kuin ihmeen kaupalla.

Casey oli WSOC-uutissivuston mukaan ollut kadotessaan leikkimässä ystäviensä kanssa isoäitinsä takapihalla. Hänet löydettiin kaksi päivää myöhemmin hengissä ja hyväkuntoisena seutua koetelleesta kylmyydestä ja rajuilmasta huolimatta.

Lapsi ei osannut kertoa, kuinka hän selviytyi yksin luonnon keskellä. Omien sanojensa mukaan hän kuitenkin ystävystyi metsässä karhun kanssa. Kolmivuotias löydettiin metsästä kantautuneen itkun avulla. Sairaalaan toimitetun Caseyn kerrotaan toipuneen tapahtumista nopeasti, ja jo pian hän oli syömässä muroja sekä nugetteja ja katsomassa Netflixiä.