Mies luuli varastaneensa opioideja – olivatkin vahvoja laksatiiveja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen mies on joutunut pettymään karvaasti varastamaansa saaliiseen. Mies oli anastanut lukollisessa kaapissa olleesta pilleripurkista kourallisen lääkkeitä. Hän luuli, että lääkkeet olivat hydrokodoneja, eli puolisynteettisiä opioideja.

Pinellas Parkissa sijaitsevassa yksityisasunnossa lääkevarkaissa ollut Peter Hans Emery oli ottanut kourallisen pillereitä purkista, jonka etiketissä luki sisällön olevan hydrokodoneja. Todellisuudessa purkissa oli laksatiivipillereitä, joita käytetään esimerkiksi ummetuksen hoitamiseen. Floridalaiset viranomaiset tunnistivat 56-vuotiaan pillerivarkaan valvontakameran videolta.

Hänet otettiin myöhemmin kiinni. Emery kertoi, että oli luullut varastaneensa opiodeja, mutta tajusi myöhemmin lääkkeiden olleen jotain muuta sisällöltään. Hänet on pidätetty lääkevarkauksista ennenkin ja joutuu nyt odottamaan syytteitä Pinellasin piirinvankilassa, The Smoking Gun uutisoi.