Pikapano voi pelastaa päivän – unohda pitkät esileikit ja antaudu nopealle nautinnolle

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Seksi on olennainen osa parisuhdetta ja kumppanusten kannattaa nauttia toistensa kanssa vietetyistä nautinnon hetkistä aina mahdollisuuden tullen. Tyydyttävä seksielämä on kahden ihmisen vuorovaikutteista kanssakäymistä ja tilanteeseen heittäytymistä.

Rakastelu voi olla kiusoittelujen ja esileikkien jälkeen suoritettua eroottista ilotulitusta, mutta toisinaan parien kannattaa hypätä toistensa syliin spontaanisti lyhytkestoiseen raakanaintiin. Pikapanon tarkoituksena on yksinkertaisesti vain purkaa paineita oman mielitietyn kanssa. Se onnistuu vaikkapa lounastunnilla, Pikku kakkosen aikana tai aamulla heti herätyskellon soimisen jälkeen.

Treffi-illat ovat tärkeitä, mutta aina ei kannata varata kolmen ruokalajin kynttiläillallista tai viikonloppulomaa rakastelusessioita varten. Joskus riittää, että riisuu vaatteet hetken mielijohteesta ja antautuu spontaanille seksille. Hetken kestävä kiimainen nautinto voi olla toisinaan jopa kokonaisvaltaisesti tyydyttävämpää kuin pitkä ja ennakkoon valmisteltu yhdyntä.