XXXTentacionin poika syntyi – räppäri kuoli seitsemän kuukautta sitten

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri XXXTentacion on tullut isäksi kuukausia kuolemansa jälkeen. Edesmenneen tähden tyttöystävä Jenesis Sanchez synnytti pojan lauantaina. Perhetapahtuman paljastivat Sanchez ja XXXTentacionin äiti, Cleopatra Bernard.

Seitsemän kuukautta sitten kuolleen räppärin poika sai nimekseen Gekyome Onfroy.

Sanchez paljasteti olevansa raskaana pian tähden kuoleman jälkeen. Guardian-lehden mukaan Gekyomen nimen kerrotaan tarkoittavan ”toiselaista tilaa” tai ”ajatuksen seuraavaa universumia”.

XXXTentacion, oikealta nimeltään Jahseh Onfroy, kuoli 18. kesäkuuta ryöstön yhteydessä floridalaisen moottoripyöräliikkeen edessä. Poliisi on sittemmin pidättänyt neljä miestä, joita syytetään tähden murhasta ja aseellisesta ryöstöstä.