Eläintarhaan syntyi saukkokolmoset – uskaltautuivat ensikertaa ihmisten eteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suloisten eläinvideoiden on tieteellisesti todistettu auttavan paremman mielentilan saavuttamisessa. Jos arki ketuttaa, kannattaa katseet suunnata tähän suloiseen saukkovideoon, jolla nähdään suloisia poikasia.

Kansasin eläintarhaan syntyi lokakuussa kolme pientä saukonpoikasta. Tähtien sota -elokuvan hahmojen mukaan nimetyt Han, Luke ja Leia ovat nyt tehneet ensiesiintymisensä yleisölle. Ne opettelivat uimaan ennen kuin pääsivät esittelemään taitojaan eläintarhan kävijöille.

Saukot voivat kasvaa jopa kymmenen kiloa painaviksi ja hännän kanssa metrin pituisiksi. Videolla näkyvillä saukonpoikasilla menee kuitenkin vielä tovi, ennen kuin ne pääsevät mukaan täysikasvuisten vauhtiin ja maailmaan. Naaraat hoitavat yleensä poikaset yksin, ja ne seuraavat emoaan tiiviisti ensimmäisen vuoden ajan.

Han, Luke and Leia Debut

May the force be with us! Han, Luke and Leia made their public debut today. These young Asian small-clawed otters join siblings Connor, Clover and Otis along with mom Cai and dad Ian on exhibit in Tropics. They still have a lot of swim lessons ahead to master their abilities!

Publiée par Kansas City Zoo sur Vendredi 25 janvier 2019