Laulaja tatuoi Harry Stylesin poskeensa – millä järjellä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uudesta-Seelannista kotoisin oleva laulaja Kelsy Karter on noussut yhdessä yössä koko maailman tietoisuuteen tatuoituaan poplaulaja Harry Stylesin kasvot poskeensa. 24-vuotias nainen otti tatuoinnin Stylesin 25-vuotissyntymäpäivän kunniaksi.

– Äiti, katso mitä sain itseni tekemään, Kelsy Karter kommentoi Instagram-kuvaansa.

Jopa tatuoinnin tehnyt Romeo Lacoste on kummastellut naisen ottamaa tatuointia, tai lähinnä sitä, että Harry Stylesin kasvot ovat nyt Kelsy Karterin kasvoilla. Nykyisin Yhdysvalloissa laulajan uraa havitteleva Kelsy Karter pitää Harry Stylesiä suurimpana innoittajanaan musiikillisella saralla. Osa on epäillyt tatuointia markkinointitempuksi, eikä usko sen olevan aito.

View this post on Instagram

mama, look what i made me do

A post shared by Kelsy Karter (@kelsykarter) on