Vegaanimorsian ei kutsunut lihansyöjiä häihinsä: ”En halua juhlia murhaajien kanssa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Facebookissa hämmästeltiin äskettäin vegaanista ruokavaliota noudattavan morsiamen päätöstä jättää kaikki lihaa syövät sukulaiset ja ystävät pois omista hääjuhlistaan. Nainen kertoi syyksi sen, että ei halua juhlia elämänsä onnellisinta päivää murhaajien kanssa.

Nyt jo poistetussa Facebook-päivityksessä kerrottiin, että australialainen morsian oli suunnitellut hääjuhlistaan täysin vegaanisia. Tämä tarkoitti sitä, että lihaa syövät sukulaiset ja ystävät eivät saisi kutsua häihin. Veeganiryhmään päätöksestään kirjoittanut morsian sai suuren palauteryöpyn. Muut vegaanit olivat pöyristyneitä päätöksestä, News-sivusto uutisoi.

Päivitystä kommentoineet sanoivat, että on hienoa tarjoilla häissä pelkästään vegaanista ruokaa, mutta omien sukulaisten haukkuminen murhaajiksi on jo hieman liian yliampuvaa. Monet olisivat nimenomaan kutsuneet lihaa syövät vieraat häihin nauttimaan herkullisista vegaaniruoista todistaakseen, että menu voi olla erinomainen myös ilman eläinperäisiä tuotteita.