Uusi Batman-elokuva teattereihin 2021 – Ben Affleck ei jatka roolissa

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supersankari Batman palaa elokuvateattereihin vuonna 2021, tällä kertaa jälleen eri näköisenä. Hahmoa viimeksi valkokankaalla esittänyt Ben Affleck ei enää palaa rooliin.

Warner Bros. paljasti Apinoiden planeetan vallankumous -ohjaaja Matt Reevesin The Batman -elokuvan ensi-illan olevan 25. kesäkuuta 2021. Viittasankarin rooliin kaavaillaan nyt nuorempaa, 20-30 vuotiasta tähteä.

Reeves kertoi The Hollywood Reporter -lehdelle haluavansa tehdä omasta Batmanistaan aikaisempia elokuvia enemmän etsivätarinan. Hahmoa kutsutaan sarjakuvissa usein maailman parhaaksi etsiväksi, mutta elokuvissa dekkaripuoli on usein unohtunut toiminnan tieltä.

Ben Affleck esitti Batmania elokuvissa Batman v Superman: Dawn of Justice, Sucide Squad ja Justice League. Häntä ennen yön ritarin roolissa on nähty muun muassa Adam West, Michael Keaton ja Christian Bale.