Alakoulun opettaja koukussa tatuointeihin – kuvia jopa genitaaleissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lontoossa nykyisin asuva alakoulun opettaja Sylvain Helaine otti ensimmäisen tatuointinsa viisi vuotta sitten. Nyt miehen keho on kauttaaltaan mustekuvien peittämä, eikä hän aio lopettaa harrastustaan ennen kuin tilaa ei enää ole.

Pariisista kotoisin oleva 33-vuotias opettaja kertoo pienten koululaisten aluksi pelänneen häntä. Lopulta lapset tottuivat hänen ulkonäköönsä ja huomasivat, että Sylvian Helaine on tavallinen opettaja – ainoastaan hänen ulkonäkönsä on silmiinpistävän erilainen. Hänellä on tatuointeja suussa, jalkapohjissa, kämmeissä ja jopa genitaalialueella.

Kaikki alkoi käsivarsien tatuoimisesta, mutta miehen ihokuvioinnit ovat lisääntyneet valtavalla nopeudella vuosien aikana. Hän on käyttänyt tatuointeihin noin 45.000 euroa. Puolet vartalosta on klassiseen tyyliin tatuoitu, kun taas toinen puoli on enemmän aasialaista kuviointia. Tautoinnit tekevät hänet onnelliseksi.