Näin moni ottaa selfiekuvia kuntosalilla

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kuntosaliharrastus oli aikoinaan rehellistä rautaa nostavien isokokoisten miesten harjoittamaa kuntoilua, jonka pääasiallisena tarkoituksena oli lihasten kasvattaminen. Nykyisin kuntosalibisneksen ympärillä pyörii moniulotteista liiketoimintaa. Suuri osa siitä keskittyy kuntoilijoiden ulkonäköön.

Vaatekauppa Buytshirtsonline on selvittänyt ihmisten ulkonäköön liittyviä mielipiteitä kuntosaliharrastuksessa. Ihmiset haluavat näyttää kuntosalilla hyvältä ja siitä on tullut yksi harrastuksen pääasioista. Peräti 84 prosenttia kertoo ottaneensa selfiekuvia kuntoilun aikana.

Kolmasosa raportoi kuntoilustaan myös sosiaaliseen mediaan. Ihmiset käyvät kuntosalilla pysyäkseen terveinä, kasvattaakseen lihaksiaan tai pudottaakseen painoaan. Kuntosalilla halutaan kuitenkin myös näyttää hyvältä, minkä takia ihmiset käyttävät suuria summia esimerkiksi tietynlaisten treenivaatteiden hankintaan, Femail First uutisoi.