Salarakkaan vartalo kuin tiimalasi – heruttelee jalat levällään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen presidentin poika Donald Trump Jr. suunnitteli taannoin perheen perustamista uhkean kalifornialaislaulaja Aubrey O’Dayn kanssa. He seurusteiivat vuoden, kunnes Trump Jr.:n vaimo Vanessa Trump sai tietää salasuhteesta.

Donald Trumpin poika jätti muodokkaan salarakkaansa nuolemaan näppejään. Aubrey O’Day kuitenkin tietää, mistä naruista pitää vetää, jos haluaa kostaa huonokäytöksiselle miehelle. Tulee ainoastaan näyttää tajunnanräjäyttävän seksikkäältä, jotta miehellä menee jauhot suuhun.

Ja sen Aubrey O’Day myös osaa. Naisen viimeisin kuva hipoo aikuisviihteen rajoja, kun hän poseeraa haarojen väliin kuroutuvassa violetissa uimapuvussa istuen. Kuvan violettia tunnelmaa korostaa hänen päässään oleva peruukki ja kädessä komeileva tikkukaramelli.

View this post on Instagram

purple reign. fit, @fashionnova

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on