Nyt on bling blingiä! Floyd Mayweatherin kultakorut ökyilyn huippu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nyrkkeilijälegenda Floyd Mayweather on tienannut jättisummia otteluita voittamalla. Miehen tiedetään mielyneen luksusluokan elämään. Hänen viimeisin Instagram-kuvansa esittelee Mayweatherin uusimpia koruja.

Eläkkeellä 41-vuotiaana oleva nyrkkeilijä Floyd Mayweather tekee toisinaan näytösotteluita, joista hän saattaa netota monta miljoonaa minuuteissa. Koska miehellä on kirjaimellisesti rahaa kuin roskaa, sijoittaa hän riihikuivaa luksusesineisiin, kuten autoihin, asusteisiin ja koruihin. Nyt hänen kaulassaan roikkuu kolme ranteenpaksuista kultatimanttikorua.

Emme tiedä, paljon Mayweatherin kaulassa roikkuvien korujen yhteisarvo on, mutta 100 grammaa 24 karaatin kultaa maksaa tällä hetkellä noin 3.500 euroa. Mayweather nettosi äskettäin kaksi minuuttia kestävästä ottelusta yhdeksän miljoonaa dollaria. Tällä summalla ostaa jo muutaman helyn.