Gwyneth Paltrowilta vaaditaan 3,1 miljoonan korvauksia lasketteluturmasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Gwyneth Paltrow on ongelmissa helmikuussa 2016 tapahtuneen onnettomuuden vuoksi. Näyttelijä törmäsi tuolloin toiseen laskettelijaan Utahin Deer Valley Resort -lomakeskuksessa.

Onnettomuuden uhri, Terry Sanderson kertoo kärsineensä pysyvästä aivovammasta, murtuneista kylkiluista ja henkisestä kärsimyksestä. Tähteä vastaan kanteen nostaneen miehen mukaan Paltrow jatkoi matkaansa auttamatta häntä.

CNN:n mukaan Sanderson vaatii näyttelijältä oikeudessa vahingokorvauksia 3,1 miljoonan dollarin edestä. Myös Paltrowin hiihdonopettaja Eric Christiansen ja kaksi hiihtokeskuksen työntekijää on nimetty kanteessa.

Paltrowin edustaja kutsuu kannetta perusteettomaksi. Hänen mukaansa se on selvää kenelle tahansa tapauksen faktoihin tutustuneelle.