Suomiräppäri Spekti ylitti haamurajan – kappaleilla 100 000 000 kuuntelukertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen räppäri Spekti on tullut vuosien varrella tunnetuksi paitsi monista omista hiteistään myös lukuisista menestyksekkäistä vierailuista muiden artistien kappaleissa. Nyt räppäri on laskenut kaikkien tuotostensa kuuntelumäärät yhteen ja tuloksen mukaan ylittänyt haamurajan.

Upean saavutuksen myötä Spektin kappaleita on nimittäin kuunneltu hänen mukaansa yli 100 000 000 kertaa. Sata miljoonaa kuuntelukertaa on eräänlainen haamuraja, jota vain harva artisti kykenee urallaan ylittämään.

– Mä oon ollu aina huono juhlimaan onnistumisia. Tässä kuvassa fiilistelen sitä, että mun biisejä (omat+fiitit) on kuunneltu Spotifyssä mykistävät yli 100 miljoonaa kertaa. Se on melko paljon näin 5 miljoonan kielialueelle. Kiitos siitä kuuluukin teille rakkaat ihmiset, Spekti kirjoittaa päivityksessään.

Spekti tunnetaan kappaleidensa lisäksi myös siitä, että hänen musiikkivideoissaan on totuttu näkemään poikkeuksellisen nimekkäitä julkkiksia näyttelijöinä. Esimerkiksi taannoisella Juna-videolla olivat artistin lisäksi mukana esimerkiksi Aku Hirviniemi, Arman Alizad, Oona Kare, Uniikki, Jimi Pääkallo ja Timo Pieni Huijaus.