Kardashianit huolissaan Dream-tyttären hyvinvoinnista – epäilevät Blac Chynan sitoutumista vanhemmuuteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, kuinka Rob Kardashian oli raivostunut kaksivuotiaan tyttärensä, Dreamin äidille, Blac Chynalle. Syynä oli naisen iloittelumatka Havaijille. Hän oli jättänyt lapsensa loman ajaksi lastenhoitajien huomaan.

Sen sijaa, että Blac Chyna olisi pyytänyt tyttärensä isää huolehtimaan jälkikasvustaan, oli hän palkannut tehtävään lastenhoitajan. Rob Kardashianin perhe on huolissaan Blac Chynan lasten takia, sillä heidän mielestään glamourmallin tärkeysjärjestys on pielessä. Julkkisperhe ei ole koskaan tullut naisen kanssa kunnolla toimeen ja nykyinen tilanne on erityisen hankala Robille.

Rob Kardashian haluaisi viettää mahdollisimman paljon aikaansa Dream-tyttönsä kanssa. Miehen tarkoituksena ei ole katkaista lapsen ja äidin välejä, mutta hän haluaisi kasvattaa Dreamin parhaimmalla mahdollisella tavalla, People-lehti uutisoi.