Villieläin pakeni eläintarhasta – löytyi kilometrin päästä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Belfastin poliisivoimat joutuivat äskettäin erikoisen etsintätehtävän eteen. Belfastin eläintarhasta oli karannut punakarvainen pikkupanda. Kissakarhu löytyi myöhemmin lähellä sijaitsevasta puistosta.

Punakarvaiset pikkupandat, eli kissakarhut, ovat sympaattisen ja suloisen näköisiä veijareita. Amber-niminen kultapanda oli päässyt karkumatkalle sunnuntai-iltana. Viime vuoden heinäkuussa syntynyt tassusankari löytyi päivää myöhemmin reilun kilometrin päästä eläintarhasta sijaitsevasta Collinbridgen puistosta, BBC uutisoi.

Pikkupanda oli saanut paikalliset asukkaat etsintäjoukkoihin mukaan. Hieman kotikissaa suurempi eläin oli onnistunut karkaamaan aitauksestaan sähkökatkon aikana. Amber ja sen samaan aikaan syntynyt sisko Autumn ovat syntyneet eläintarhaan osana erillistä kasvatusohjelmaa. Laji on luokiteltu uhanalaiseksi.

We are happy to report that the missing red panda has been located and is being returned to its home at Belfast Zoo – thanks to everyone for their help with the search!

Publiée par Belfast Zoo sur Lundi 28 janvier 2019