Nämä miehet taitavat funkin – pysäyttävä versio Stevie Wonderin klassikosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lamont Landers on amerikkalainen muusikko, joka on kerännyt ympärilleen ystävistä koostetun bändin. Nuoret miehet taitavat erinomaisesti bluesin, soulin ja funkin. Nyt esittelyyn nousee Stevie Wonderin cover-kappale.

Viitisen vuotta yhdessä soittanut Lamont Landers Band niittää suosiota sosiaalisessa mediassa. Nuoret miehet ovat virkistävä lisä nykymusiikin joukkoon, sillä he ovat profiloituneet syviin soundeihin pinnallisen musiikin sijaan. Alabamassa vaikuttavat nuoret ovat tarttuneet Stevie Wonderin klassisen soulin kappaleeseen nimeltään You Haven’t Done Nothin’.

Tämä kannattaa kuunnella. Jouluna julkaistu taltiointi on kerännyt lähes 123.000 katselukertaa. Alkuperäinen versio on julkaistu jo vuonna 1974.