Tämä viesti paljastaa ghostaajan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kaikki nykyaikaisessa treffiviidakossa vaeltaneet ovat joutuneet ghostatuksi. Tämä tarkoittaa yhteydenpidon päättämistä ilman selityksiä. Ghostaaminen on lapsellista ja munatonta etenkin silloin, jos henkilön kanssa on tavattu kasvotusten tai yhteydenpito on jatkunut viikkojen ajan.

Kaikilla on oikeus mennä elämässään eteenpäin etsien itselleen sopivaa kumppania. Jos kuitenkin on deittaillut jotain henkilöä ja aikoo jättää yhtäkkiä yhteydenpidon kokonaan, olisi selkärankaisempaa antaa rehellinen selitys ghostaamisen sijaan. Jos toisesta osapuolesta tuntuu, että treffikumppani on viittä vaille ghostaamassa, kannattaa lähettää hänelle viesti asiaan liittyen.

Parisuhdeasiantuntija Susan Winter kertoo Elite Dailylle, että deitille voi panna viestin, jossa kertoo suoraan odotuksistaan viestien vastaamiseen liittyen. Viestiin voi kirjoittaa, että nautti yhteisestä ajasta ja olisi halunnut tavata uudestaan, mutta mielenkiinto on lopahtanut vastausten viipymisen vuoksi. Sen jälkeen henkilölle voi toivottaa kaikkea hyvää tulevaan.

Deitille voi myös ilmoittaa, että jos hän haluaa tavata uudelleen, voi hän saapua esimerkiksi tiettynä päivänä moikkaaman sinua esimerkiksi lempikahvilaasi. Seuralaiselle voi antaa mielessään kolme mahdollisuutta. Jos hän ei vastaa kolmeen viestiin, on hän ghostannut sinut. Seuraava, kiitos!