Robinin päätös järkytti fanit – ei esitä enää suomenkielisiä kappaleitaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkilaulaja Robin Packalen voitti StaraSkaba-laulukilpailun vuonna 2008, ja sen jälkeen on tapahtunut paljon. Taannoin armeijasta päässyt nuori mies esitteli lauantain Emma Gaalassa uuden tulemisensa, sillä hän teki paluun englanninkielisenä artistina.

Robinin tavoitteena on nyt kansainvälinen musiikkimarkkina, jossa läpimurron tekeminen on perinteisesti ollut äärimmäisen vaikeaa. Emma Gaalassa kuultiin Robinin uusi single I’ll Be With You, joka julkaistaan kansainvälisesti 8. helmikuuta.

Viikonloppuna Robinin suomalaiset fanit järkyttyivät, kun selvisi, että hän esiintyy jatkossa vain englannin kielellä. Asiasta kertoi Helsingin Sanomat. Tämä tarkoittaa sitä, että Robinin rakastetut hitit eivät enää miehen livekeikoilla soi. Varsinaisen läpimurtonsa vuonna 2012 Frontside Ollie -hitillä tehnyt nuori Robin valittiin vuonna 2015 Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi.