Tummaihoiseksi muuttunut Martina Big muuttamassa Afrikkaan – haluaa asua ”omiensa” parissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet ihon sävyä tummentavia pistoksia ottavasta saksalaismallista, Martina Bigistä. Hän vieraili viime vuonna Afrikassa ja on vaihtanut jopa nimensä swahilin kielelle. Nyt nainen harkitsee pysyvää muuttoa Keniaan.

Martina Big on tullut tunnetuksi järjettömän kokoisista rinnoistaan ja ihoa tummentavista pistoksista. Hän on ilmaissut halukkuutensa vaihtaa oman etnisyytensä eurooppalaisesta afrikkalaiseen, ja näyttää jo ulkonäöltään tummaihoiselta. Hänet kastettiin viime vuonna Keniassa ja naisen uusi nimi on swahiliksi Malaika Kubwa. Se tarkoittaa isoa enkeliä.

Äskettäin Martina Big kertoi, että uskoo saavansa tummaihoisen vauvan, vaikka hän ja hänen Michael-aviomiehensä ovat alunperin vaaleaihoisia. Nyt perhe suunnittelee kodin ostamista Keniasta, jotta he voisivat elää uuden kulttuurinsa parissa. Hän haluaa ensin opetella afrikkalaiset tavat perin pohjin, The Sun kertoo.

It was a pleasure for me to appear on the British TV Show "This Morning" for the third time.The team is very nice…

Publiée par Martina BIG – Malaika Kubwa sur Vendredi 25 janvier 2019