Janni Hussi upeassa bikinikuvassa: ”Miksi haaveiden tavoittelu pelottaa?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkijulkkikseksi noussut fitness- ja realitykaunotar Janni Hussi on seurustellut jo kuukausia niin ikään televisiosta tutun Joel Harkimon kanssa. Nyt Janni on julkaissut sosiaalisessa mediassa bikinikuvansa, jonka yhteydessä hän käsittelee haaveiden tavoittelua.

View this post on Instagram

Until you spread your wings, you’ll never know how far you can fly. 🦋 Kuinka monta kertaa sulle on kerrottu että et pysty? Tai että et osaa? Ootko miettinyt miksi haaveiden tavoittelu pelottaa? . . ”Pelko on helposti lamaannuttava tunne, mutta sen kanssa on opittava elämään. Menestyneet ihmiset ei pelkää (tai ole pelänneet) yhtään sen vähempää kuin sinäkään, mutta he ovat oppineet toimimaan pelosta huolimatta. Jos et kohtaa mörköjäsi nyt, tuskin teet sitä myöhemminkään. Sitten voit jatkaa niinkuin tähänkin asti. Toivon että se riittää sinulle.” . . Blogissa maanantain motivaatio-pläjäys! 💥 Teksti on henkilökohtaisesti yksi mun tsemppaavimmista raapustuksista tähän asti. . . ”Jos kukaan muu ei usko suhun, niin mä ainakin uskon! *näyttää finkkua sun peloille* GO GET ’EM!!” 🔥 Blogiin pääset profiilin linkistä! 💪🏻 . . #cosmopolitanblogger #cosmofinland #cosmopolitan #blog #blogger #blogi #motivation #believeinyourself #liveyourbestlife #nofear #spreadyourwings #beach #traveling #travelling #writing

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

– Kuinka monta kertaa sulle on kerrottu että et pysty? Tai että et osaa? Ootko miettinyt miksi haaveiden tavoittelu pelottaa? Janni Hussi kysyy kuvansa yhteydessä ja kertoo tuoreimman blogikirjoituksensa olevan yksi henkilökohtaisimmista kirjoituksistaan.

– Pelko on helposti lamaannuttava tunne, mutta sen kanssa on opittava elämään. Menestyneet ihmiset ei pelkää (tai ole pelänneet) yhtään sen vähempää kuin sinäkään, mutta he ovat oppineet toimimaan pelosta huolimatta, Janni jatkaa.

View this post on Instagram

Jälleen yksi erittäin onnistunut mää-matka alkaa vedellä viimeisiä. ✌🏻 Viikko oli just niin täydellinen kun ajattelinkin: aurinkoa&lämpöä, treeniä, unta, freesiä ruokaa ja kirjan lukemista. 🙏🏻 . . . Treenejä kertyi 12 tsibaletta ja unta helposti se 8-10h yössä. 😴 Melkein pääsin kirjankin loppuun, mutta koska piti lukea kahta samaan aikaan, ei kumpikaan mennyt maaliin asti. 🤓 Ruokaa tuli mätettyä ihan työksi asti, päivittäiset kalorit huiteli 2500-3000kcal välissä. Olo oli tosi täysi, mut kuitenkin hetken päästä oli taas nälkä. 😹 Niin super-fiilis saada aineenvaihdunta kunnolla potkittua liikkeelle! 💪🏻🔥 . . . Huomenna paluu vilkkaaseen arkeen ja nää kaikki em on muisto vain. Seuraavat pari viikkoa pitää sellaista haipakkaa, että hyvä jos saan parit pikatreenit kellotettua viikko-ohjelmaan. Mut sellaista se elämä on! 😀 Nyt akut ladattuna ja virtaa täynnä valmiina ottamaan arjen vastaan! 💪🏻 Bring it on! 😎 #määmatka

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on