Maailman paras duuni? Kierrä maailmaa somettamassa 10 000 euron kuukausipalkalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla avautuu ajoittain työpaikkoja, joita on vaikea uskoa todellisiksi. Nyt vuorossa on Shore Explorerin työpaikka, jossa on määrä kiertää maailmaa somettamassa toinen toistaan upeimmista paikoista. Kaiken lisäksi työtehtäviin kuuluu somettaminen ainoastaan Instagramissa.

Unelmaduunin palkka tulee olemaan noin 10 000 euroa kuukaudessa vuoden ajan. Seurana maailmalla on ammattivalokuvaaja Russ Francis ja kohteet vaihtelevat ennakkotietojen mukaan Alaskasta Japaniin ja Norjasta Dubaihin. Työvuoden huipennuksena on vierailu yksityisellä paratiisisaarella Karibialla.

Royal Caribbean -matkailuyrityksen työpaikan saajan valitsee raati, jossa on mukana yrityksen edustajien ja Francisin lisäksi muun muassa The Vamps -yhtyeen kitaristi James McVey sekä matkailutoimittaja Nadia El Ferdaoussi. Ikävä kyllä paikka on auki vain briteille ja irlantilaisille, joten suomalaiset eivät voi paikkaa hakea.