Naisen epätoivoinen avunpyyntö eläinlääkärille – lappu pelasti hengen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Väkivaltaisessa parisuhteessa ollut nainen pelkäsi henkensä edestä. Hänen miesystävänsä oli pitänyt naista panttivankina kotona kaksi päivää pahoinpidellen ja aseella uhaten. Nainen tiesi kuolevansa pian, ellei olisi käyttänyt viimeistä oljenkorttaan.

Nainen väitti miehelleen, että heidän koiransa oli sairas. Hän sai suostuteltua miehen lähtemään DeLand Animal Hospitalin vastaanotolle. Mies suosui, mutta uhkasi ampua perheensä vastaanottokäynnin jälkeen. Nainen tiesi tilaisuutensa koittaneen.

Hän sanoi miehelleen käyvänsä vessassa. Takaisin tullessaan hän sujautti vastaanottoon lapun, jossa luki: ”Soittakaa poliisille. Poikaystäväni uhkailee minua. Hänellä on ase. Älkää kertoko hänelle.” Vastaanottovirkailijat tajusivat naisen olevan aidosti hädässä ja soittivat hätänumeroon.

Eläinlääkärin vastaanotolle saapui viisi poliisia. He löysivät silminnähden hermostuneelta mieheltä aseen ja pidättivät hänet. Nainen puhkesi välittömästi kyyneliin miehen poistuttua huoneesta, ja esitteli ruhjeitaan ja mustelmiaan todisteeksi pahoinpitelystä. Lappu pelasti todennäköisesti hänen henkensä ansioikkaasti toimineen eläinlääkärin vastaanoton henkilökunnan avulla.