Michelin-ravintola lanseerasi kaviaariginin – hinta 114 euroa pullolta

Lux Ruoka · Tim Isokivi

Michelin-tähdellä palkittu ravintola tuo valikoimiinsa todellisen luksusginin. Juoma sisältää arvokasta ja arvostettua sammen mätiä, kaviaaria.

Iso-Britannian Leedsissä sijaitseva The Man Behind the Curtain -ravintola on aloittanut yhteistyön Slingsby-tislaamon kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi The Man Behind the Curtain -gini, jonka valmistuksessa on käytetty planktonia ja Exmoor-kaviaaria.

Drinks Business -lehden mukaan suolaiseksi ja herkullisen rohkeaksi kuvailtua giniä myydään ainoastaan rajoitettu määrä The Man Behind the Curtainissa. Pullollinen luksusjuomaa maksaa 100 puntaa, eli noin 114 euroa.

 

View this post on Instagram

That’s Thirsty Thursday sorted with this amazing Exmoor Caviar Infused Gin a collaboration between The Man Behind the Curtain and Slingsby Gin 🍸 #caviar #exmoorcaviar #caviargin #caviarinfusedgin #caviarmartini #caviartini #lovecaviar #englishcaviar #Repost @ohare.michael ・・・ The Man Behind The Curtain x @slingsbysocial a very special collaboration. This Gin has been distilled with @exmoorcaviar the same mix of botanicals as slingsby and plankton, giving a really luxurious mouthfeel with savoury notes perfect for a dry martini or gin and tonic. Available exclusively at the restaurant. It is now our house pour and retails at £100 per bottle in either black or white. Such a pleasure to work with a distillery of this calibre that is right on our doorstep.

A post shared by Exmoor Caviar (@exmoorcaviar) on