Rihannan veljeä syytetään kahdesta pahoinpitelystä – kiistää kaiken

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihannan pikkuveli on ongelmissa lain kanssa kotimaassaan Barbadoksella. Rorrey Fentyä syytetään kahdesta samana päivänä tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Viranomaisten mukaan 29-vuotias Fenty hyökkäsi Lee-Ann Lingon kimppuun M.V. Dream Chaser -laivassa 20. tammikuuta. Hänen kerrotaan pahoinpidelleen myös Andrew Thorton -nimisen mienen myöhemmin samana päivänä.

Fenty on Barbados Today -lehden mukaan kiistänyt syyllisyytensä pahoinpitelyihin. Takuita vastaan vapautettu mies palaa oikeuden eteen 6. kesäkuuta.

Perhesuhteet aiheuttivat Rihannalle harmaita hiuksia myös tammikuussa. Tuolloin tähden uutisoitiin nostaneen oikeustoimet isäänsä vastaan tavaramerkin loukkaamisesta Fenty Entertaiment -yrityksensä ansiosta.