21-vuotias poptähti syntisessä alusasussa – Bella Thorne ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuori tähti on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. 21-vuotias Thorne kertoi taannoin olevansa biseksuaali, ja hänet on nähty viime aikoina somessa myös ilman vaatteita.

View this post on Instagram

@thornebybella

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Popkaunotar julkaisee sosiaalisessa mediassa ajoittain rohkeitakin poseerauksiaan ja avoimia päivityksiä muun muassa syömishäiriöstään. Nyt hänet nähdään faniensa iloksi kirkaan punaisessa lateksialusasussa ja rannalla bikineissä.

View this post on Instagram

The last pic tho 😭

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Bella Thornen fanit ovat tottuneet siihen, että nainen hemmottelee heitä tasaisin väliajoin todella näyttävillä ja seksikkäillä kuvilla. Tällä kerralla nuori tähti esitteli uusia bikineitään myös Instagram-tarinassaan, jossa nainen piti käsiään ylhäällä ja näytti itsevarmasti myös kasvattamansa kainalokarvat.