Superpakkanen iski Yhdysvaltoihin – nainen maksoi 20 koditonta hotelliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltoja ovat piinanneet viime aikoina historiallisen rajut pakkaset, kun elohopea on laskenut selvästi alle 40 pakkasasteen. Tämä on aiheuttanut paljon ongelmia eri puolilla Yhdysvaltoja. Chicagossa eräs nainen päätti kuitenkin kantaa kortensa kekoon kodittomien puolesta, sillä hän maksoi peräti 20 koditonta hotelliin pakkasia pakoon.

Candice Payne varasi hetken mielijohteesta Amber Inn -hotellista huoneet ja maksoi niistä 73 dollaria kustakin. Lasku oli siis noin 1350 euroa. Payne kertoi tempauksestaan sosiaalisessa mediassa, ja päivitys johti suoranaiseen aputulvaan muidenkin ihmisten halutessa auttaa kodittomia poikkeuksellisella tavalla.

Lopulta rahaa tuli niin paljon, että hotelliin päästiin majoittamaan peräti 120 ihmistä. Lahjoituksia tuli yli 8.000 dollaria. Lisäksi kodittomille lahjoitettiin runsaasti muun muassa vaatteita.