Temptation Island Suomi paljasti sinkkunsa: ”Äiti käski pitää housut jalassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Temptation Island Suomi -ohjelman sinkut on paljastettu. 13. maaliskuuta alkavan realitysarjan sinkkuina nähdään tällä tuotantokaudella 22 sinkkumiestä ja -naista. Mukana on ennakkotietojen mukaan muun muassa edellisiltä kausilta tuttuja kilpailijoita sekä Hunks-tanssija ja Big Brotherista tuttu henkilö.

Temptation Island Suomi 2019 sinkkumiehet

– Äiti käski, että täytyy pitää Jeesus mielessä ja housut jalassa, mutta en mie oo ennenkään sitä totellut, sinkku-Niina kommentoi.

– Viime kevään jälkeen luulin, että kaikki on jo nähty, mutta kuinka väärässä olinkaan. Kevään aikana kahvipöytäkeskusteluihin nousee taas varmasti liuta uusia nimiä ja tulemme huomaamaan, että Tempparit lunastaa paikkansa kovimpana parisuhderealitynä mitä televisio tällä hetkellä tarjoaa, ohjelman juontaja Sami Kuronen kertoo.

Aikaisemmalta kaudelta tutut Pauliina ja Joonas saapuvat nyt eronsa jälkeen viettelysten saarelle sinkkuina.