Michael Jacksonin entinen taloudenhoitaja: ”Hän oli pedofiili”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Michael Jacksonia epäiltiin pedofiiliksi lukuisissa yhteyksissä 1990-luvulla. Hän on ollut alaikäisiin sekaantumisepäilyjen vuoksi kaksi kertaa syytettynä. Nyt poplaulajan entinen taloudenhoitaja on avannut sanaisen arkkunsa.

Neljä vuotta Michael Jacksonin Neverland-tilalla taloudenhoitajana työskennellyt Adrian McManus on kertonut, että hänellä ei ole epäilystäkään Michael Jacksonin syyllisyydestä. Nainen kertoo löytäneensä tiluksilta lasten alusvaatteita ja jopa nähneensä, kuinka laulaja toi poikia kotiinsa.

Lapset saattoivat kulkea talolla puolialastomina. Kaikissa huoneissa oli vaseliinipurkkeja. Poptähti käveli pikkupoikien kanssa käsi kädessä ja suuteli heitä. Taloudenhoitaja kuvailee tapahtuia oudoiksi, sillä pojat näyttivät kilpailleen Michaelin huomiosta.

Hän sanoo, että Michael Jackson oli aivan varmasti pedofiili. Daily Mailin haastattelussa ollut 56-vuotias nainen myös pahoittelee, ettei tehnyt asialle mitään 1990-luvulla.

Hän ei halunnut kyseenalaistaa työnantajansa toimia. Lisäksi laulajan henkivartijoiden kerrottiin järjestävän palkkamurhan asian paljastaville henkilöille. Naisen tekemät löydökset ovat kuitenkin jääneet kummittelemaan hänen mieleensä.

Kaikista häiritsevintä naisen mielestä oli löytää laaja VHS-kasettien kokoelma, jossa hän uskoi olevan lasten kanssa kuvattua materiaalia. Taloudenhoitaja kertoo, että Neverlandin talossa oli kuvauskalustoa joka paikassa. Videokasetit piilotettiin hänen mukaansa sen jälkeen, kun Jackson joutui syytteisiin Jordan Chandlerin hyväksikäytöstä.