Mies otti kuvan joka päivä 12-vuotiaasta saakka – kokosi kuvat paljon kertovalle videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme viisi vuotta sitten Hugo Cornellier -nimisestä miehestä, joka oli kuvannut itseään päivittäin 12-vuotiaasta saakka. Tällöin kuvakollaasi esitteli varhaisteinistä mieheksi kasvaneen ihmisen matkan. Nyt hän on jatkanut projektiaan.

Kanadalainen Hugo Cornellier on ottanut kuvan itsestään joka päivä 11 vuoden ajan. Hän on päättänyt julkaista kuvat uutena videosarjana oman talon ostamisen kunniaksi. Viime vuosina otettuihin kuviin on ilmestnyt nainen, joka on hänen vaimonsa. Eli mies on mennyt myös naimisiin.

Mies kertoo projektin jatkuvan edelleen ja seuraavassa kollaasissa saatamme nähdä jo perheenlisäystä. Hän haluaa olla jokaisessa kuvassa ilmeettömänä keskittäen kasvonsa keskelle kuvaa. Hän kuitenkin tasaa jokaisen kuvan erikseen videota koostaessaan, joka on kaiketi aikaa vievää ja tarkkuutta vaativaa.