Tampereelta lennetään pian Kreikkaan ja Turkkiin – suorat lennot jatkuvat ensi kesänä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Tampere-Pirkkalan lentokenttä on keskeisen sijaintinsa puolesta kasvattanut suosiotaan matkailijoiden parissa. Lomamatkoja järjestävä TUI Finland aloittaa kesällä 2019 suorat lomalennot Kreikan Rodokselle ja Turkin Antalyaan.

Tampereen seutu houkuttelee kävijöitä nykyisin myös vilkkaan lentokenttänsä ansiosta. Tampere-Pirkkalasta pääsee suorilla lennoilla useaan Euroopan kohteeseen, mutta valikoima kasvaa entisestään, kun TUI aloittaa viikottaiset lomalennot Kreikkaan ja Turkkiin. Kreikkaan lennetään touko-kesäkuussa ja Turkkiin elo-syyskuussa.

Tampere-Pirkkala on Suomen toiseksi vilkkain lentoasema. Lentokentältä pääsee eri lentoyhtiöiden operoimilla reittimatkoilla Tukholmaan, Malagaan, Helsinkiin, Kittilään, Riikaan ja Budapestiin. Lomalennot ovat kausittaisia.