Kenkäfriikki jäi kiinni – varasti 70 kenkäparia haisteltavaksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Seksuaalista mielihyvää likaisten kenkien haistelemisesta saanut japanilaismies on syytettynä lukuisista varkauksista. Hänen kotoaan takavarikoitiin yhteensä 70 paria kenkiä, jotka hän oli varastanut vuosien 2017 ja 2018 aikana.

Nelikymppisen Makoto Endon kotoa löydettiin 70 kengät, ja ne kaikki olivat lenkkareita ja tennareita. Mukana oli sekä naisten ja miesten kenkiä. Endo on kertonut poliiseille nauttivansa pahanhajuisten kenkien haistelemisesta, eikä siinä vaiheessa kenkien omistajan sukupuolella ole väliä.

Vielä on epäselvää, mistä ja miten fetissiään tyydyttänyt mies on kengät varastanut. Hän on kuitenkin astumassa oikeuden eteen kenkävarkauksien takia. Saaliin arvo on noin 2.400 euroa, Mirror uutisoi.