Jennifer Lawrence kihloihin – massiivinen sormus nimettömässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supersuosion urallaan saavuttanut näyttelijätär Jennifer Lawrence on mennyt kihloihin taidegalleristi Cooke Maroneyn kanssa. Oscar-voittaja on seurustellut newyorkilaisen miehen kanssa viime kesän alusta saakka. Kihlasormusta on kuvailtu näyttäväksi.

Nälkäpeli-elokuvistakin tuttu näyttelijä Jennifer Lawrence oli juhlinut kihlaustaan Cooke Maroneyn kanssa ylellisessä ranskalaisessa Raoul’sin ravintolassa New York Cityssa. Onnellinen pariskunta nähtiin muutamaa päivää aiemmin söpöilemässä West Villagessa talvipakkasessa, People-lehti kertoo.

Työtaukoa ensimmäisen kerran kymmeneen vuoteen viettävä 28-vuotias Jennifer Lawrence on viihtynyt tiiviisti 34-vuotiaan Cooke Maroneyn seurassa. Kaksikko on matkustellut Eurooppaan muun muassa Pariisiin ja Roomaan. Maroney toimii taidegalleristina hyvin arvostetussa Gladstone Gallery -galleriassa.