Miehen käytös paljastaa tarkoitusperät – mitä hän haluaa naisesta?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Unelmien prinssi ratsastaa pihaan valkoisella ratsulla, ojentaa kätensä neitokaiselle ja vie hänet linnaansa prinsessaksi. Jo lastensaduissa opetetaan, että kaikki tarinat eivät pääty yhtä kauniisti kuin alkavat. Mistä sitten voi tunnistaa sen unelmiensa prinssin?

Hyvä indikaattori on miehen halu tavata ja nähdä. Mikäli deitti haluaa viettää aikaansa naisen kanssa pikkuhiljaa yhä useammin, on hän todennäköisesti aidosti kiinnostunut. Jos mies puolestaan etsii pelkkää seksiseuraa, viettää hän naisen kanssa aikaa pääasiallisesti vällyjen välissä. Toisin sanoen peluprinssi hakee prinsessansa illalla, mutta aito prinssi haluaa tavata jopa työpäivän aikana kahvipaussilla.

Mies on aidosti kiinnostunut naisesta myös silloin, jos hän on valmis keskustelemaan monipuolisesti eri aihealueista. Kommunikaatio on parisuhteen perusta, eikä sitä ilman pysty rakentamaan satunnaista tapailua suurempaa. Jos deittailu muuttuu pikkuhiljaa parisuhteeksi kuin itsestään, voi miehen aikeita pitää pussailuseuraa vakavampana. Tulevaisuuden suunnittelu yhdessä on seurustelun selvin merkki.