Onko hän sitoutumisen arvoinen? 5 merkkiä paljastaa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kahden ihmisen välille muodostuva kemia määrittelee yleensä sen, voiko heistä muodostua koskaan pariskuntaa. Mikäli henkilöiden arvomaailmat kohtaavat ja he ovat elämässään samalla aaltopituudella, voi heidän parisuhteestaan muodostua koko loppuelämän kestävä rakkaustarina.

Treffiekspertti James Preece kertoo Elite Dailylle, että viisi asiaa määrittelee deitin halun sitoutumiseen. Sanat ja teot paljastavat usein mielenkiinnon asteen. Parhaimmillaan suhde muodostuu itsestään ilman, että sitä tarvitsee päättää tai pakottaa erikseen.

1. He haluavat koskettaa. Toisesta ihmisestä aidosti kiinnostunut henkilö haluaa koskea ja olla lähellä.

2. He haluavat vaihtaa kuulumisia. Ihastunut ihminen ei malta odottaa, että pääsee kertomaan ja kuulemaan päivän aikana tapahtuneita asioita.

3. He haluavat viettää arkea yhdessä. Seurustelupotentiaalia omaava henkilö on valmis tekemään arkisia asioita ihastuksensa kanssa, olipa se sitten kaupassa käymistä tai yhdessä kuntoilemista.

4. He pitävät lupauksensa. Jos henkilö on vakavissaan uuden deittinsä suhteen, on hän myös valmis pitämään lupauksensa ja näkemään vaivaa ihastuksensa eteen.

5. He tekevät tulevaisuudensuunnitelmia. Aidosti toisesta ihmisestä välittävä henkilö suunnittelee yhdessä tehtäviä asoita tulevaisuuteen. Ihmisen käyttäytyminen paljastaa kiinnostuksen tason.