Supermalli palvoi aurinkoa – pakarat somekuvien pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen mallikaunotar Shanina Shaik on tunnettu muun muassa Victoria’s Secret -muotinäytösten lavoilta. Shaik on pitänyt jonkin aikaa hiljaiseloa mallin töiltään, mutta on viime aikoina tehnyt taas paluuta kameroiden eteen ja muotikuvauksiin.

View this post on Instagram

🔆

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

Tuoreimmissa kuvissaan Shanina Shaik paljastaa upean vartalonsa Miami Beachilla, Floridassa, jossa hän oli palvomassa aurinkoa. Supermalli nähdään kuvissa pukeutuneena sinisiin bikineihin.

Shanina Shaik on viime aikoina osoittanut upeilla somekuvillaan, että hänestä olisi yhä Victoria’s Secret -alusvaateketjun suositulle näytöslavalle. Kaunotar julkaisi taannoin myös vanhan vuonna 2011 hänestä otetun kuvan, jonka perusteella Shaik ei näytä vanhentuneen seitsemän vuoden aikana lainkaan.

View this post on Instagram

I need H20

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on