Suomalainen Nea rakastaa röyhelöitä ja rusetteja – pukeutuu 1700-luvun viettelijättäreksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen 19-vuotias Nea Viitamaa näyttää kuin hän eläisi 1700-luvun Ranskan hovissa. Barcroft-mediakanava on käynyt tekemässä Neasta oman ohjelmansa yhtiön Youtube-sivuille. Ihmiset ovat hullaantuneita söpöön suomalaisnaiseen.

Helsinkiläinen Nea Viitamaa ihailee suuresti viktoriaanisen ja rokokoon aikakausien muotia. Hän on yhdistänyt Lolita-tyylinsä japanilaiseen harajukuun. Vaatteet ovat runsaita ja röyhelöillä sekä ruseteilla koristeltuja. Nuori nainen kertoo käyttäneensä asuihin ja ulkonäköönsä yhteensä noin 10.000 euroa.

Nea Viitamaalla on yhteensä noin 30 mekkoa ja runsas määrä oheistarvikkeita ja asusteita. Hän aloitti harrastuksen viitisen vuotta sitten. Nykyisin hän suunnittelee ja valmistaa mekkoja myös itse, koska kyseessä on hänen elämänsä suurin intohimo. Hän myöntää, että suomalainen nurkkakuntaisuus ja kapeakatseisuus on asettanut ennakkoluuloja häntä kohtaan, mutta Nea ei välitä muiden mielipiteistä.

View this post on Instagram

Here was my outfit for today. I originally had some lace gloves on, but of course forgot to put them on for the picture. Also so sad it was super snowy and really wintery, so I had to put on my proper high winter boots, that were not the best match for the outfit. But at least I really liked the combo of the dress with the hair and makeup, and also everything was a lot better with cute indoor shoes instead of these boots. I should have taken the shoes with me for tye outfit shot. The boots are just dissapearing into the picture as they are black and it was very dark. I had to run the pic trough a million filters😩 Dress: Angelic Pretty "Crystal Dream Carnival" Socks, necklace, earrings: Taobao Boots: local shoe store #lolitafashion #jfashion #angelicpretty #crystaldreamcarnival #eglcommunity #egl #sweetlolita #rococololita #ottlolita #finnishlolita #harajukufashion #cutefashion #kawaiifashion

A post shared by Nea (@genesisoftheend) on