Ystävänpäivän kukat loistavat värikkäänä – nyt annetaan sateenkaariruusuja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen päivittäistavaroita myyvä kauppaketju Morrisons ottaa ystävänpäivän kunniaksi myyntiin näyttäviä sateenkaariruusuja. Etenkin seksuaalivähemmistöjen mieleen olevat kukat maksavat noin 4,5 euroa kappale, ja niitä myydään vain rajoitetun ajan.

Sateenkaren eri väreissä loistavat ruusut ovat saaneet ennakkoon innostuneen vastaanoton ympäri maailmaa. Vaikka punaisena hehkuvat ruusut ovat kaiketi ystävänpäivän perinteisin kukkalahja, voi värikkäillä leikkokukilla saavuttaa kimppuun pirteämpää tunnelmaa. Sateenkaariväritys on perinteisesti yhdistetty Pride-filosofiaan, ja samankaltaisia ruusuja myydään nykyisin monessa kukkakaupassa ystävänpäivän aikaan.

Morrisonsin blogissa kerrotaan, että jokaisesta myydystä ruususta lahjoitetaan 50 penniä kodittomien seksuaalivähemmistönuorten avustajajärjestö The Albert Kennedy Trustiin. Sateenkaariruusut ovat kauppaketjun omien floristien värjäämiä, jossa moneen osaan leikattu varsi pannaan eri sävyillä värjättyyn veteen. Samanlaisia ruusuja on mahdollista valmistaa myös itse valkoisista ruusuista.

View this post on Instagram

#rainbowroses#color#gökkuşagı#gül

A post shared by giz çiçek selman koca (@selmankocagizcicek) on

View this post on Instagram

🌈 . . レインボーのバラ入荷です!🏳️‍🌈🌹 色とりどりで綺麗です〜!! . . . #グランパドドゥ #グランパドドゥフェアリー店 #江別 #江別市 #江別花屋 #花好き #grandpasdedeux #フラワーアレンジメント #フラワーギフト #花のある暮らし #緑のある暮らし #花好きな人と繋がりたい #flowerarrangement #いまはな #花スタグラム #四季 #hanastagram #🧚‍♀️💐 #いいねした人で気になった人フォロー #いいね返し #いいね #いいね返します #いいね歓迎 #レインボーバラ #レインボー #rainbowroses #バラ #虹 #rainbow #🌈🌹 . .

A post shared by グラン・パド・ドゥ フェアリー店🧚‍♀️🌼 (@gpdfairy) on