Jasmine Tukiainen julkaisi lomakuviaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiossa taannoin esitetyssä Martina ja hengenpelastajat -ohjelmassa kilpailijana mukana ollut Jasmine Tukiainen julkaisee nykyisin aktiivisesti kuviaan sosiaalisessa mediassa. Viime päivinä hän on julkaissut verkossa upeita lomakuvia, jotka saavat huokaisemaan ihastuksesta monestakin syystä.

Ensinnäkin kuvat saavat haikailemaan Suomen lumimassojen keskeltä aurinkolomalle, mutta samalla kuva osoittavat Jasmine Tukiaisen olevan upea bikinikaunotar. Somepäivitystensä perusteella Jasmine Tukiainen viihtyy usein bikineissä, ja julkaisee silloin myös mielellään kuvia verkossa itsestään ja upeasta vartalostaan.

View this post on Instagram

Time is just an illusion. 🌊

A post shared by Jasmine Tukiainen (@jasmine.tukiainen) on