Elämänmuutos kannatti – Jethro Rostedt laihtui 30 kiloa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Onnenpyörää TV5-kanavalla luotsaava turkulainen kiinteistömoguli Jethro Rostedt on laihtunut vuodessa 28 kiloa. Hän kuvailee laihdutusurakkaa vaikeaksi, mutta oloa helpottavaksi. Bisnesmies juhlii ensi kuussa 43-vuotissyntymäpäiviään.

Jethro Rostedt on päässyt Apu Terveys -lehden kansikuvapojaksi uudella ja hoikistuneella ulkonäöllään. Kerroimme viime keväänä, että miehen ulkonäkö on nuorentunut hoikistumisen myötä. Aiemmin kiireinen elämäntyyli on näkynyt liikemiehen vyötäröllä.

Suomalainen televisiopersoona ja kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt on kolmen lapsen isä. Aninkaisten Kiinteistövälityksen toimitusjohtaja nousi kuuluisuuteen kymmenen vuotta sitte Diili -televisio-ohjelmasta. Vaikka hän sijoittui kilpailussa kolmanneksi, on hän esiintynyt sen jälkeen lukuisissa suomalaisissa ohjelmaformaateissa.