Muistatko vielä He-Manin? Uusi elokuva on jo työn alla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1980-luvulla lapsia villinnyt miekkasankari He-Man on tekemässä paluuta. Sony-tuotantoyhtiö työstää parhaillaan uutta elokuvaversiota Masters of the Universe -hahmoista. Masters of the Universe -elokuvan ohjaavat Band of Robbers -elokuvalla kiitosta keränneet Aaron ja Adam Nee.

Production Weekly -sivuston mukaan elokuvan kuvaukset on tarkoitus aloittaa Prahassa jo heinäkuussa. Toistaiseksi on epäselvää, keitä He-Manin, luunaamaisen Skeletorin ja muiden hahmojen rooleissa tullaan näkemään. He-Mania esitti vuonna 1987 ensi-iltansa saaneessa elokuvaversiossa ruotsalainen Dolph Lundgren.

Pottatukka-tyylisestä kampauksta ja melko vähän suojaa tarjoavasta haarniskasta tunnettu He-Man on puolustanut Eternian planeettaa jo vuodesta 1982 saakka. Uutta elokuvaversiota hahmosta on suunniteltu jo vuosikymmenien ajan, toistaiseksi tuloksetta.