Suvi Teräsniskalta pysäyttävä päivitys Olli Lindholmista: ”Kertoi olevansa onnellinen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurimpiin rocktähtiin vuosikymmenten ajan lukeutunut Yö-yhtyeen keulahahmo Olli Lindholm menehtyi äskettäin yllättäen vain 54-vuotiaana. Suru-uutinen sai aikaan poikkeuksellisen paljon surunvalitteluja ja muisteloita suomalaisilta musiikkialan tähdiltä ja taustavaikuttajilta.

Eräs Olli Lindholmin kanssa läheistä yhteistyötä tehneistä oli suosikkilaulaja Suvi Teräsniska, joka on nyt julkaissut poikkeuksellisen tunteikkaan päivityksen mentoristaan. Laulaja kertoi viime päivien kuluneen kuin usvassa ja kehui edesmennyttä laulajatähteä vuolain sanakääntein. Teräsniskan mukaan Lindholmilla oli merkittävä vaikutus häneen vielä aivan viime aikoina.

View this post on Instagram

Pari päivää tässä on mennyt kuin jossain usvassa. Mun yksi tärkeimmistä ja rakkaimmista ystävistä on poissa. Ollia ovat tässä viime päivät monet jo muistelleet näillä samoilla sanoilla, mutta toistan niitä vielä kerran. Hän oli lämmin, reilu, rehellinen ja seisoi aina omiensa takana. Hänellä oli suuri sydän ja avoin syli. ▫️ Ollilla oli aina vastaus mun jokaiseen kysymykseen ja huoleen mitkä mielessä painoi. Viimeisimpänä on jäänyt mieleen pitkä puhelu, kun mä olin epäuskoinen ja en jälleen luottanut itseeni. Puhelun aikana Olli valoi muhun uskoa, että mulla on edessä pitkä ura ja saan olla ylpeä kaikista saavutuksistani: perheestä, kodista ja musiikista. Hän muistutti, että kenenkään ei tarvitse kadehtia eikä paheksua minua niin kauan kun mun elämä on tavallista ja rakastavaa, niin kauan kun kotona odottaa mun rakkaat ja mun elämää ei ohjaa skandaalit, maine tai raha. ▫️ Naurettiin yhdessä sille, että mun lapsille näyttää tarttuneen mun vahva luonne ja erityisesti hän toivoi että lapset osaisi aikanaan kanavoida ne oikeisiin asioihin äitinsä lailla. ▫️ Vaikka Olli oli lujaa tekoa ja halusi olla vahva mies loppuun asti, oli hän kuitenkin pohjimmiltaan herkkä ja empaattinen sekä surumielinen ihminen. Viimeisten vuosien vastoinkäymiset ottivat varmasti veronsa. Mä en läheskään aina osannut sanoa oikeita sanoja kun Ollilla oli vaikeaa, kuuntelin vain ja toivoin että paremmat päivät olisi vielä edessä. Olli oli huojentunut kun pitkä piina oikeudessa oli takana, mutta tuomionsa hänkin oli saanut: mediassa ja ihmisten silmissä. Syntipukki tuntui olevan selvä, varsinkin kun hän pysyi usein vaiti, eikä julkisesti halunnut mustamaalata ketään ympärillään. Viimeisimmissä puheluissa hän kertoi kuitenkin olevansa nyt onnellinen ja uskoi vahvasti tulevaan. Suunnitelmia riitti ja elämässä oli kerrankin positiivinen vire. ▫️ (Kirjoitus jatkuu kommenteissa…) #maailmankauneinystävyys

A post shared by Suvi Teräsniska (@suviterasniskaofficial) on

– Viimeisimpänä on jäänyt mieleen pitkä puhelu, kun mä olin epäuskoinen ja en jälleen luottanut itseeni. Puhelun aikana Olli valoi muhun uskoa, että mulla on edessä pitkä ura ja saan olla ylpeä kaikista saavutuksistani: perheestä, kodista ja musiikista,

– Hän muistutti, että kenenkään ei tarvitse kadehtia eikä paheksua minua niin kauan kun mun elämä on tavallista ja rakastavaa, niin kauan kun kotona odottaa mun rakkaat ja mun elämää ei ohjaa skandaalit, maine tai raha.

Teräsniskan mukaan Lindholm halusi olla vahva mies loppuun saakka, mutta hän oli kuitenkin pohjimmiltaan herkkä, empaattinen ja surumielinen ihminen. Suvi viittasi myös oikeudenkäyntiin, jossa Lindholm ja kaksi Yö-yhtyeen jäsentä puivat potkujaan.

– Viimeisimmissä puheluissa hän kertoi kuitenkin olevansa nyt onnellinen ja uskoi vahvasti tulevaan. Suunnitelmia riitti ja elämässä oli kerrankin positiivinen vire, Suvi Teräsniska kirjoitti.