Isä antoi taaperolle suklaata automatkalla – huomasi pian ettei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Wisconsinissa asuva isä huomasi äskettäin, että perheen pikkuväelle kannattaa antaa automatkoille naposteltavaksi kasvistikkuja tai hedelmäkuutioita. Suklaa on viimeinen vaihtoehto.

Syy on se, että käsissä sulava suklaa muodostaa nopeasti rusehtavan kuorrutteen sekä lapsen että auton sisätilojen päälle. Amerikkalainen isä kertoo antaneensa Scarlett-nimiselle tyttärelleen yhden lapsen lempipatukoista automatkalle. Kun takapenkillä tuli hieman liian hiljaista, päätti isä vilkaista tilannetta tarkemmin.

Hän pysäköi ajoneuvon tien viereen ja löysi takapenkiltä ruskeaksi muuttuneen tyttölapsen, joka oli hieronut suklaata kaikkialle kasvoihinsa ja vaatteisiinsa. Mies kertoo, että ei ollut vihainen, sillä lapsi on utelias luonne, joka tutkii eri asioista toisinaan hieman raskaallakin tavalla. Isä antanee ipanalleen seuraavalla kerralla evääksi jotain muuta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.