Sika puraisi bikinipeppuun – tältä fitness-pakara näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Hän laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi supertähdeksi. Michelle on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa ja noussut sometähdestä oikeaksi julkkiskaunottareksi.

View this post on Instagram

🐷🤨🤷🏼‍♀️😂

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Nykyisin Lewinillä on jo yli 13 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, ja kerroimme pari päivää sitten miten hänen takapuolensa on kirjaimellisesti seurattu myös eläinmaailmassa. Sika nimittäin puraisi Michellea takapuoleen hänen ollessaan rannalla. Nyt Lewin on esitellyt tapauksen seurauksia somessa, jossa nähdään hänen muhkea sinipunainen mustelma pakarassaan.

Michelle Lewin kertoi taannoin nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.