Onko mies kiinnostunut sinusta? Tekstiviestit paljastavat kaiken

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihmiset saattavat pelata viestittelyn avulla pohtien, mitä viesteihin voi kirjoittaa, koska ja millä sävyllä. Todellisuudessa oikean ihmisen tavatessaan ei tarvitse miettiä monimutkaisia tekstailusääntöjä, vaan viestien sisältö on aitoa sekä läpinäkyvää.

Jos kuitenkin epäilee miehen aikeita, kannattaa naisen kiinnittää huomiota muutamaan seikkaan hänen lähettämissä viesteissään. Aidosti kiinnostunut mies ehdottaa tapaamista ja tekee yhteisiä suunnitelmia. Lisäksi hän on kiinnostunut naisen hyvinvoinnista ja kyselee neitokaisen kuulumisia.

Jos mies keskittyy viesteissä ainoastaan itseensä, ei hän todennäköisesti ole naisesta sen kummemmin kiinnostunut – ainakaan romanttisella tasolla. Naisesta kiinnostunut mies haluaa tietää enemmän tutustuakseen, eikä viestittele pelkästään pintapuolisia jorinoita. Tosimielellä liikkeellä oleva mies haluaa olla huomaavainen ja osoittaa sen myös viesteissään.